4.4/ 5
Oleh

Lirik Lagu Neng Geulis - Jawa Barat

Lirik Lagu Neng Geulis - Jawa Barat
Lirik, arti dan informasi lagu daerah Neng Geulis, dari provinsi Jawa Barat.

Informasi Lagu Neng Geulis

Judul : Macepet Cepetan
Pencipta :
Daerah : Jawa Barat
Golongan : lagu daerah / lagu wajib daerah

Lirik Lagu Neng Geulis

Neng geulis pujaan eungkang
Neng geulis akang hoyong tepang
Upami teu aya pamengan
Langkung sae urang keunalan

Neng geulis pujaan eungkang
neng geulis akang hoyong teupang
upami teuaya pamengan
sasih paun yu urang tunangan

eta saha anu acuk bodas
eta saha snu acuk kayas
pipi koneng irung mancung
putri Bandung

Neng geulis pujaan eungkang
neng geulis akang hoyong teupang
upami teuaya pamengan
sasih paun yu urang tunangan

Arti Lagu Neng Geulis

Coming Soon ...

0 Response to "Lirik Lagu Neng Geulis - Jawa Barat"

Post a Comment