Lirik Lagu Badminton Jawa Barat – Arti dan Makna

Posted on

lirik badminton jawa barat
Informasi lirik, makna, arti dan sejarah lagu daerah Badminton, salah satu lagu daerah yang berasal dari provinsi Jawa Barat.

Informasi Lagu Badminton

Judul : Badminton
Pencipta :
Daerah : Jawa Barat
Golongan : lagu daerah / lagu wajib daerah

Lirik Lagu Badminton

Badminton di mana-mana
di kampung jeung di kota
Badminton jeung suka-suka
panglipur lara brang ta
Di smes dikap dilob bek hen
Di smes dikap dilop klein spell
Ngulangkeun raket diatur
tingkahna maju mundur
Latihan ngarih di dapur
sareng ngangebug kasur

Badminton di mana-mana
di kampung-kampung di kota
Badminton jeung suka-suka badminton
Bari bgajungkung raket nyangigir
apung-apungan tibeulah kenca
Kana net nyangsang bulu kok coplok
rek babalonan ulin leutik keketrekan
Ngulangkeun raket diatur
tingkahna teh maju mundur
Dapur latihan ngarih gigih

Lirik Lagu Badminton

Not Found …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *