Lirik Lagu Caping Gunung Yogyakarta – Arti dan Makna

Posted on

lirik caping gunung yogyakarta
Informasi lirik, arti, makna dan sejarah lagu Caping Gunung, salah satu lagu daerah yang berasal dari provinsi Yogyakarta.

Informasi Lagu Caping Gunung

Judul : Caping Gunung
Pencipta :
Daerah : Yogyakarta
Golongan : lagu daerah / lagu wajib daerah

Lirik Lagu Caping Gunung

Dhek jaman berjuang
Njur kelingan anak lanang
Mbiyen tak openi
Ning saiki ana ngendi

Jarene wis menang
Keturutan sing digadhang
Mbiyen ninggal janji
Ning saiki apa lali

Ning gunung tak cadhongi sega jagung
Yen mendhung tak silihi caping gunung
Sokur bisa nyawang
Gunung ndesa dadi reja
Dene ora ilang nggone padha lara lapa

Arti dan Makna Lagu Caping Gunung

Coming Soon …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *