Lirik Lagu Dhondhong Apa Salak Jawa Tengah – Arti dan Makna

lirik lagu dhondhong apa salak jawa tengah
Informasi lirik, makna, arti dan sejarah lagu daerah Dhondhong Apa Salak, salah satu lagu daerah yang berasal dari provinsi Jawa Tengah.

Informasi Lagu Dhondhong Apa Salak

Judul : Dhondhong Apa Salak
Pencipta :
Daerah : Jawa Tengah
Golongan : lagu daerah / lagu wajib daerah

Lirik Lagu Dhondhong Apa Salak

Dhondhong apa salak, dhuku cilik-cilik
Ngandhong apa mbecak, m’laku timik-timik
Dhondhong apa salak, dhuku cilik-cilik
Ngandhong apa mbecak, m’laku timik-timik
Atik ndherek Ibu tindak menyang pasar
Ora pareng rewel ora pareng nakal
Ibu mengko mesthi mundhut oleh-oleh
Kacang karo roti Atik dhiparingi
Dhondhong apa salak, dhuku cilik-cilik
Gendhong apa pundhak aja ngithik-ithik

Lirik Lagu Dhondhong Apa Salak

Not Found …