Lirik Lagu Jenang Gulo Jawa Tengah – Arti dan Makna

Posted on

lirik lagu jenang gulo jawa barat
Informasi lirik, makna, arti dan sejarah lagu daerah Jenang Gulo, salah satu lagu daerah yang berasal dari provinsi Jawa Tengah.

Informasi Lagu Jenang Gulo

Judul : Jenang Gulo
Pencipta :
Daerah : Jawa Tengah
Golongan : lagu daerah / lagu wajib daerah

Lirik Lagu Jenang Gulo

Jenang gulo, kowe ojo lali marang aku iki yo kangmas
Nalikane nandang susah sopo sing ngancani,
Dhek semono aku tetep setyo serta tetep tresno yo kangmas.
Durung nate gawe gelo lan gawe kuciwo
Ning saiki bareng mukti kowe kok njur malah lali marang aku
Sithik-sithik mesti nesu terus ngajak padu
Jo ngono… jo ngono…
Opo kowe pancen ra kelingan jamane dek biyan yo kangmas
Kowe janji bungah susah padha dilakoni

Arti dan Makna Lagu Jenang Gulo

Not Found …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *