Lirik Lagu Pitik Tukung Yogyakarta – Arti dan Makna

Posted on

lirik pitik tukung

Informasi lirik, arti, makna dan sejarah lagu Pitik Tukung, salah satu lagu daerah yang berasal dari provinsi DI Yogyakarta.

Informasi Lagu Pitik Tukung

Judul : Pitik Tukung
Pencipta :
Daerah : Yogyakarta
Golongan : lagu daerah / lagu wajib daerah

Lirik Lagu Pitik Tukung

Aku duwe pitik, pitik tukung
saben dina, tak pakani jagung
petok gogok petok petok ngendhog siji
tak teteske,kabeh trondhol dhol dhol
tanpa wulu, megal-megol gol gol gawe guyu

Aku duwe pithik cilik wulune Brintik
Cucuk kuning Jengger Abang Tarung mesti menang
Sopo wani karo aku musuh pithikku

Arti Lagu Pitik Tukung

Coming Soon …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *