Lirik Lagu Sapu Nyere Pegat Simpay Jawa Barat – Arti dan Makna

Posted on

lirik lagu sapu nyere pegat simpay jawa barat
Informasi lirik, makna, arti dan sejarah lagu daerah Sapu Nyere Pegat Simpay, salah satu lagu daerah yang berasal dari provinsi Jawa Barat.

Informasi Lagu Sapu Nyere Pegat Simpay

Judul : Sapu Nyere Pegat Simpay
Pencipta : Sambas Mangundikarta
Daerah : Jawa Barat
Golongan : lagu daerah / lagu wajib daerah

Lirik Lagu Sapu Nyere Pegat Simpay

Ririungan urang karumpul
Meungpeung deukeut hayu urang sosonoan
Macangkrama bari ngawadul
Urang silih tempas silih aledan
Moal lila jeung babaturan
Hiji wanci anu geus ditangtukeun
Bakal pisah bakal pajauh
Bakal mopohokeun katineung urang
Sapu nyere pegat simpai, bakal kasorang
Takdir ti gusti hyang widi, pasti kalakon
Urang rek papisah, urang rek pajauh
Meungpeung deukut, hayu urang sosonoan

Lirik Lagu Sapu Nyere Pegat Simpay

Not Found …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *