Lirik Lagu Renggong Ramsijan Jawa Barat – Arti dan Makna

Posted on

lirik renggong ramsijan
Informasi lirik, makna, arti dan sejarah lagu daerah Renggong Ramsijan, salah satu lagu daerah yang berasal dari provinsi Jawa Barat.

Informasi Lagu Renggong Ramsijan

Judul : Renggong Ramsijan
Pencipta :
Daerah : Jawa Barat
Golongan : lagu daerah / lagu wajib daerah

Lirik Lagu Renggong Ramsijan

Pun Lamsijan budak kampung
Ku bapa na di bantun nyaba ka Bandung
Wantun-wantun budak kampung
Nembe pisan manehna lunta ka Bandung

Pun Lamsijan ngembang kadu
Tina kaget ningal kaayaan Bandung
Ninggal mobil, bati heran
Cenah aya kahar maju ku sorangan

Ari ningal kareta api
Oray naon itu bapa panjang pisan?
Ti peutingna listrik caang
Ku Lamsijan dipajarkeun kunang-kunang

Nona-nona keur darangsa
Pajarkeun teh widadari ti kayangan
Di bioskop sieun pisan
Gambar hirup pajar siluman nembongan

Lirik Lagu Renggong Ramsijan

Not Found …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *